Het Bedrijf


Airsystems is een Airco -en- Klimaat groothandel die reeds jaren is gespecialiseerd in klimaatbeheersing en luchttechniek. Het bedrijf is opgericht in het jaar 2000. Door het leveren van hoogwaardige kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen gecombineerd met kennis, flexibiliteit en betrouwbaarheid is het bedrijf  anno 2013 uitgegroeid tot een vooruitstrevende speler in de markt.

Bij onze afhaalbalie in het midden van Nederland(Ede, direct aan de A12 en A30) kunt u direct uw materiaal afhalen. Tevens kunnen wij het materiaal binnen 24 uur op uw bedrijf of op de locatie van de klus uitleveren. Omdat wij een ruime voorraad aanhouden kunnen we vrijwel alle materialen uit voorraad leveren. Materiaal dat niet op voorraad aanwezig is, zullen wij zo snel mogelijk op elke gewenste locatie uitleveren.

Onze service beperkt zich niet alleen tot het snel uitleveren van uw order. Het verzorgen van een complete offerte voor uw klimaatsysteem is bij ons geen probleem. Tevens hebben wij de kennis in huis u te adviseren in het meest geschikte klimaatbeheersingssysteem en komen wij graag naar het project om ons advies uit te brengen.

Heeft u geen tijd of monteurs ter beschikking ook dan kunnen wij de installatie op het gebied van ventilatie en koeling voor u verzorgen. Dit wordt uiteraard verzorgd door een STEK-erkend installatiebedrijf die zich reeds jaren op de markt beweegt op het gebied van luchtbehandeling en koeltechnische installaties.

Door de aanwezigheid van onze werkplaats kunnen wij snel diverse kanaalstukjes in elke gewenste uitvoering maken. Dus geen levertijd van weken, waardoor het werk niet voor lange tijd stil komt te liggen.

Afhaalbalie van Airsystems, ook op zaterdag geopend tot 12:30

Openingstijden afhaalbalie:

Maandag t/m Vrijdag 07:30 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 12:30